Duminică 28 Aprilie 2024, Actualizat acum 118 zile 12:00 am

Bărbat arestat pentru opt furturi de biciclete

foto biciclete furate 1Un bărbat de 52 de ani din municipiul Suceava a fost arestat de polițiști, sâmbătă, fiind bănuit de nu mai puțin de opt furturi.

Faptele au fost săvârşite în perioada august 2014 – iulie 2015, bărbatul acţionând, cu precădere în zona Obcini, George Enescu, Universităţii şi str. Şerban Rusu Arbore.

Bărbatul sustrăgea atât biciclete depozitate în scările blocurilor, asigurate sau nu cu sisteme de siguranţă, dar şi din anexe, curţi sau chiar biciclete lăsate pentru puţin timp nesupravegheate în locuri publice. De asemenea, s-a stabilit că bărbatul sustrăgea biciclete cu valoare mare de piaţă, multe dintre acestea valorând între 1000 – 1500 lei.

foto biciclete furate 4Pe timpul cercetărilor, polițiștii au mai stabilit și faptul că, bărbatul este autorul furtului din 29.07.2015, când, profitând de lipsa din localitate a părții vătămate, i-a sustras alte 2 biciclete, care de asemenea au fost recuperate şi restituite, chiar dacă proprietarul încă nu sesizase dispariţia acestora.

În cauză, s-a dispus măsura reținerii autorului pentru 24 de ore, acesta fiind încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. Ulterior, bărbatul a fost prezentat instanţei de judecată competente cu propunere de arestare preventivă, în cauză fiind emis mandat de arestare pentru 30 de zile.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*