Luni 20 Mai 2024, Actualizat acum 140 zile 12:00 am

Doi bărbați prinși în flagrant în timp ce furau copaci

padure taiata, lemnDoi bărbați fost prinși în flagrant delict de polițiștii din Dărmănești, sâmbătă, în timp ce furau copaci din pădurea de pe raza satului Călinești Enache.

A fost solicitat sprijinul unui alt echipaj, polițiștii deplasați operativ la fața locului identificând în pădurea de pe raza Cantonului Silvic Călinești Enache, doi bărbați de 58 și 59 de ani, ambii din comuna Grăniceşti, care încărcau în două atelaje hipo mai mulți arbori din specia fag și carpen.

Totodată, la faţa locului, polițiștii au identificat 7 cioate de arbori din specia fag și carpen, care nu prezentau marcă silvică și despre care cele două persoane au declarat că au fost tăiați ilegal în data de 31.07.2015, fiind sustras și materialul lemnos, valoarea estimativă a prejudiciului fiind de circa 650 lei.

„Cercetările continuă, pentru săvârşirea infracţiunilor de ,,tăiere fără drept” și ”furt de arbori din fondul forestier național”, dosarul penal urmând să fie soluționat procedural”, susțin polițiștii suceveni.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*