Vineri 03 Mai 2024, Actualizat acum 123 zile 12:00 am

Sucevean urmărit internaţional pentru furt și înșelăciune, prins în Germania

retinutUn bărbat de 26 de ani, din orașul Vicovu de Sus, împotriva căruia, la 30 aprilie2015, Judecătoria Rădăuți a emis în lipsă, mandat de arestare preventivă, pentru săvârşirea infracţiunilor de tăinuire, furt calificat și înșelăciune, a fost pus în urmărire națională și internațională.

În baza datelor deţinute şi în urma activităţilor investigative desfăşurate de poliţiştii suceveni, persoana în cauză a fost localizată pe teritoriul Germaniei.

like-facebookUlterior, în urma schimbului suplimentar de informaţii prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române şi a accesării canalelor specifice, persoana urmărită a fost identificată şi reţinută.

Astfel, la 31.07.2015, bărbatul a fost extrădat din Germania, fiind preluat de poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale – IPJ Suceava și încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, urmând să fie prezentat Judecătoriei Rădăuți, în vederea confirmării mandatului de arestare preventivă.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*