Luni 06 Mai 2024, Actualizat acum 126 zile 12:00 am

Consilierul județean Cătălina Culipei are în vedere un proiect pentru ajutorarea copiilor ai căror părinți sunt în străinătate

balan2Consilierul județean al PNL, din aripa PDL, Cătălina Culipei, se va afla la viitoarele alegeri locale pe listele de consilieri ai  PNL. Copreședintele organizației județene de femei a PNL Suceava, Cătălina Culipei, a declarat, joi, în cadrul unei conferințe de presă, că femeile liberale se vor implica într-un parteneriat social cu biserica.
like-facebook
„În calitate de viitor consilier local,  copiii a căror părinți sunt plecați în străinătate sau din familii cu situații maeriale precare vor fi atrași în cadrul unui program social ce vizează îmbunătățirea integrării copiilor” a spus Culipei.

Ea a precizat că un proiect similiar este pus în practică la Așezământul Sf. Ierarh  Leontie din municipiul Rădăuți, care prevede creşterea, îngrijirea şi educarea copiilor orfani sau lipsiţi de mijloace de existenţă, în conformitate cu legislaţia, prin regulamentul de ordine interioară, cu programe de învăţământ şi instruire, cu nevoile şi aspiraţiile acestor copii.

Dacă la acest cămin pentru copiii patronat de Mănăstirea Bogdana finanțarea vine în mare parte de la acest edificiu monahal, viitorul proiect gândit de  femeile liberale care ar putea fi pus în aplicare dacă  PNL în frunte cu Ion Bălan ar prelua conducerea Primăriei din 2016 va fi  finanțat de Primăria Suceava, iar biserica ar urma să pună la dispoziție doar spațiile.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*