Sâmbătă 11 Mai 2024, Actualizat acum 131 zile 12:00 am

Consilierii locali au aprobat reabilitarea rețelei de apă pe strada Traian Vuia și achiziția unor echipamente pentru ACET

cl suceavaConsiliul Local a aprobat luni,,în cadrul unei ședințe ,,de îndată,, proiectul de hotărâte privind realizarea obiectivului de investiții „Achiziție de echipamente pentru operatorul regional și reabilitarea rețelei de alimentare cu apă în municipiul Suceava” a studiului de reabilitare, a indicatorilor tenico-economici precum și a cofinanțării din partea municipiului Suceava pentru proiectul amintit, în valoare de 250.836 lei incuisv in TVA.

like-facebookProiectul s-a aflat  pe ordinea de zi a ședinței deliberativului local joia trecută,  însă nu  a trecut întrucât consilierii locali PSD au părăsit sala și nu a fost întrunit cvorumul necesar. Luni, din cei 6 consilieri PSD doar trei au fost prezenți.

Este vorba de medicul Tiberiu Brădățan, Gioniloni Sfeclă și Adrian Arămescu. Proiectul a avut girul celor 16 aleși locali prezenți din  23, și a trecut urmând ca tot luni, la ora 12.00 să fie  supus aprobat și în cadrul ședinței AJAC, urmând ca mai apoi să fe depusă documentația aferentă la Ministerul Dezvolătării Regionale.

Cum primarul Sucevei este în concediu de odihnă, lucrările ședinței au fost conduse de viceprimarul Lucian Harșovschi care a menționat importanța acestui proiect pentru municipiul reședință din județ atât din perspectiva schimbării reabilitării rețelei de apă de pe strada Traian Vuia cât și din cea a achiziționării de echipamente pentru ACET.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*