Duminică 19 Mai 2024, Actualizat acum 139 zile 12:00 am

FOTO! Individul care a pus focul la Biserica Armenească, căutat de poliţişti

biserica armeneasca2Individul care a dat foc, în noaptea de joi spre vineri, uşii Bisericii Armeneşti din municipiul Suceava este căutat de poliţişti. Oamenii legii au un suspect şi fac cercetări.

Potrivit preotului bisericii, individul nu a reuşit să intre în interiorul bisericii şi a luat o cârpă, a pus-o în uşă şi i-a dat foc. Faţa bisericească este de părere că individul ar fi intenţionat să spargă uşa, dar pentru că erau şi gratii şi nu a reuşit, s-a înfuritat şi a pus focul.

like-facebookNe-a dat foc la uşa din spate. Probabil era beat sau drogat. Uşa era groasă, dar lemnul uscat şi s-a aprins. Sunt pagube minime, dar acum trebuie să schimb uşa, să pun una de fier. Am avut noroc, dacă prindea altarul era mai rău. Puteau să ardă covoarele, hainele preoţeşti că erau acolo, dar am scăpat ieftin. Înainte de hram, asta îmi trebuia…Sperăm să-l prindă”, ne-a declarat preotul Mandalian Azad.

Focul a fost văzut de un localnic din zonă, care a sunat imediat la pompieri. Potrivit acestuia, anul trecut, biserica a fost spartă de un individ.

În urmă cu o săptămână, cineva a aruncat cu o piatră şi a distrus o plăcuţă, apoi, în urmă cu trei zile a mai fost o încercare de a intra în biserică.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*