Luni 06 Mai 2024, Actualizat acum 126 zile 12:00 am

Steliana Miron: Am aflat un secret, că vor iniția anumiţi colegi un nou proiect, de această dată unicat: Suceava capitala intercontinentală

mironSenatorul PNL Steliana Vasilica Miron susţine cu tărie proiectul „Suceava- Capitală Culturală Europeană”, iniţiat de colegul său de partid, deputatul Alexandru Băişanu.
Miron este de părere că acest proiect „ar face mult bine sucevenilor”.

like-facebookÎn municipiul Suceava se întâmplă şi lucruri excepționale. Dacă sucevenii aşteaptă în Suceava Filarmonica Ieșeană și spectacolele de teatru ale actorilor din Botoșani, un profesor universitar, care întâmplator este și politician, vine cu un proiect socio-cultural excepțional: Suceava Capitala Culturală Europeană! Dar, se pare că orice idee bună trebuie pedepsită… Alți colegi politicieni, dintre care unul este întâmplator profesor, au bilete pentru spectacole, deci nu-i interesează altceva. Cum orice lucru care nu te interesează nu este bun, nici acest proiect, care ar face mult bine sucevenilor… nu este bun. Dar am aflat un secret, că vor iniția anumiţi colegi un nou proiect, de aceasta dată unicat: Suceava capitala intercontinentală. Aşa da proiect…”, menţionează Miron.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*