Duminică 05 Mai 2024, Actualizat acum 125 zile 12:00 am

Update! FOTO! Furtuna a provocat dezastru în judeţ. Femeie ucisă de un fulger, o casă a luat foc de la un trăsnet, iar apa a ajuns în curţile oamenilor

incendiuO femeie de 81 de ani din localitatea Clit, comuna Arbore, a fost lovită de fulger. Veronica Curstic a mers cu fiica ei în grădină să adune nişte pui şi a lovit-o un fulger. Medicii au ajuns de urgenţă şi au încercat să o resusciteze 40 de minute, dar, din păcate, femeia a murit.

Mai multe străzi din municipiul Rădăuți au fost inundate, luni, din cauza unei ruperi de nori.  Apa a ajuns până la genunchi în unele locuri,  iar pentru a putea traversa strada, oamenii au fost nevoiți să se descalţe.

like-facebookApa a intrat și în curțile și casele mai multor locuitori. La fața locului, au ajuns pompierii care încearcă cu motompomele să scoată apa din curțile oamenilor.

La Marginea a fost 0 ploaie torențială însoțită de fulgere, care a provocat incendii la o casă şi o gospodărie. La fața locului, au ajuns și echipele de pompieri pentru intervenție. Proprietarii au avut nevoie de îngrijiri medicale. Ambii au fost duşi la spital. Mihai Devlean avea arsuri de gradul II şi III.
Bărbatul avea un purcel în coteţ, iar o grindă care ardea a căzut peste el în momentul în care încerca să salveze animalul, şi a fost cuprins de flăcări. Soţia sa a suferit un atac de panică.

Pe DN 17 A, între Rădăuţi şi Marginea un copac a fost doborât de vânt, iar pompierii au trebuit să ocolească drumul pentru a ajunge la incendiul de la Marginea. Drumul a fost blocat mai bine de jumătate de oră.

FOTO! O mamă și copilul său, loviți de fulger. Acoperișul internatului Liceului Agricol din Rădăuți, smuls de vijelie


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*