Vineri 03 Mai 2024, Actualizat acum 123 zile 12:00 am

Aurel Olărean nu mai vrea la şefia Rădăuţiului. „Rădăuțenii nu au nicio vină de situația în care sunt eu”

aurel olareanPrimarul suspendat al municipiului Rădăuți, Aurel Olărean, susţine că nu își dorește să revină  în funcția de edil al Rădăuţiului.

El declarat, pentru SuceavaNews, că a fost vizitat de reprezentanții cultelor  și l-au rugat să le semneze autorizațiile persoanelor care au depus cereri  pentru efectuarea unor lucrări şi  care nu au primit niciun răspuns până în prezent de la Primărie.

like-facebook„Sunt persoane care au depus cereri pentru eliberarea autorizațiilor pentru efectuarea de lucrări la apă, canal. Sunt sute de  documentații depuse în vederea eliberării unei autorizații de construcție,  dar nu au fost semnate. Din punctul ăsta de vedere aș  debloca situația  care propriu-zis este blocată.Trebuie să ne gândim că începând cu luna iulie și august vin foarte multe persoane din zonă care lucrează în străinătate în concediu ori  acestea nu pot face lucrări pentru că nu au documentația legală  din cauză că nu a fost eliberată autorizația de construcție. Rădăuțenii nu au nicio vină de situația în care sunt eu și de faptul că am fost ridicat de la Primărie și cercetat de DNA. Celelalte aspecte nu mă interesează”, ne-a spus Olărean.

În ce privește ordinul de suspendare emis de prefectul Sucevei, Constantin Harasim, Olărean a afirmat că nu va depune nicio contestație.

„Îi transmit domnului prefect că atunci când a spus că vrea să mă protejeze prin acel ordin de suspendare eu nu pot decât să îi mulțumesc”,  a conchis Olărean.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*