Luni 13 Mai 2024, Actualizat acum 133 zile 12:00 am

Directorul Colegiului Ștefan cel Mare Suceava, despre subiectele la Bac: Elevii foarte buni ies nesatisfăcuți întrucât nu au avut niciun angajament pentru nota 10

dan popescuElevii care au susținut examenul de bacalaureat la Colegiul Național Ștefan cel  Mare din Suceava spun că subiectele la matematică au fost uşoare. La intrarea în săli, elevilor li s-a atras atenția să respecte metodologia pentru a nu fi eliminați din examen, dar mai ales să nu aibă asupra lor telefone mobile, pixuri care nu sunt în ton cu cerințele impuse și hârtii ascunse prin obiectele de îmbrăcăminte.
Cei care au ieșit din sălile de examen au spus la unison că au făcut subiectele  care au fost „simple”,  însă se așteptau la exerciții mult mai complicate. Ușor sau greu, subiectele au fost amplu dezbătute la ieșirea din centrele de examen. 
emotii bacDirectorul Colegiului Ștefan cel Mare, Dan  Popescu, care este profesor de matematică a fost unul din cadrele didactice care și-a așteptat elevii cărora le- a fost profesor la ieșirea din examen.

„Subiectele sunt foarte abordabile…Vorbeam cu colegul meu, Constantin Scutaru, că elevii foarte buni ies nesatisfăcuți întrucât nu au avut niciun angajament pentru nota 10”,  ne-a spus Popescu.

 „A fost foarte bine. Nu mă așteptam să fie așa de ușor. Au fost subiecte care se puteau aborda ușor dar și subiecte care necesitau un pic de gândire..Mi-a luat o oră și jumătate să rezolv … La matematică nu am avut emoții ci la proba de română. Mie îmi place matematica și mi-a fost mult mai ușor să abordez subiectele”, ne-a spus Irina Sahlean.

Unul din zecile de părinți care au așteptat afară și a trecut prin febra examentului chiar dacă nu în  bancă a fost Dragoș Grosariu.bac elevi

„Am așteptat afară pentru că fiica mea a avut examen.Emoțiile au fost  cred că duble ca părinte .De altfel ,atunci când dai examene ai emoții dar trebuie să gândești pozitiv pentru ca fiica să se concentreze. Nu degeaba se spune că există o telepatie care se transmite la copii”, ne-a spus  Dragoș Grosariu.
„Am făcut tot sper să fi făcut totul corect . A fost ușor …. Sigur că  m-am și pregătit, am învățat la matematică și chiar îmi place acaestă disciplină. Voi da la medicină, vreau să profesez în tehnica dentară”,  ne-a spus  Maria Grosariu.

Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*