Sâmbătă 11 Mai 2024, Actualizat acum 131 zile 12:00 am

Doi contrabandişti şi-au abandonat maşinile cu ţigări şi au fugit de poliţişti

tigari2Doi contrabandişti au încercat să scape de poliţişti şi şi-au abandonat maşinile cu ţigări şi au fugit prin pădure. Unul dintre ei s-a oprit cu vehiculul în gardul unei case.

Un echipaj al poliţiei de frontieră de la Sectorul Punctului de Frontieră Izvoarele Sucevei a observat un autoturism de teren, joi, care se deplasa de la frontiera de stat către interiorul ţării.

Imediat a fost anunţată echipa de intervenţie care s-a deplasat la faţa locului iar în momentul în care conducătorul auto a observat echipajul poliţiei de frontieră a demarat în trombă ignorând semnalele regulamentare efectuate de către poliţiştii de frontieră pentru a opri maşina.

Oamenii legii au trecut imediat la urmărirea autoturismului, folosind semnalele acustice şi luminoase, iar la scurt timp conducătorul auto a abandonat maşina şi a fugit de la faţa locului.

S-a trecut la monitorizarea zonei concomitent cu dispunerea unor măsuri specifice în vederea identificării persoanelor implicate în activitatea infracţională.

În maşină au fost observate mai multe colete cu ţigări fapt pentru care aceasta a fost dusă la sediul sectorului, unde în urma inventarierii a rezultat cantitatea de 16.220 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de 162.200 lei.

Tot joi, o patrulă a poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului PF Brodina a efectuat semnalele regulamentare pentru a opri la control, pe raza localităţii Brodina, un autoturism marca Volkswagen.

Conducătorul auto a ignorat semnalele efectuate de către poliţistul de frontieră continuându-şi deplasarea în mare viteză, fapt pentru care s-a trecut la urmărirea maşinii folosind semnalele acustice şi luminoase.

După aproximativ 500 de metri, şoferul a pierdut controlul volanului acroşând gardul unui imobil din apropiere. Acesta a abandonat maşina şi a fugit de la locul faptei.

În autoturism au fost observate mai multe colete cu ţigări care au fost duse la sediul sectorului unde au fost inventariate, constatându-se că este vorba de 5.780 pachete de provenienţă ucraineană, în valoare de 57.800 lei.

Ţigările au fost confiscate.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*