Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

Trei focuri de armă trase de poliţişti pentru prinderea unui contrabandist

contrabandist retinutPoliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Izvoarele Sucevei, pe timpul unei misiuni specifice desfăşurate în zona de competenţă, au observat mai multe persoane, duminică, care transportau de la frontiera de stat către interior colete voluminoase.

Poliţiştii de frontieră au procedat la somarea prin voce a bărbaţilor, moment în care aceştia au abandonat coletele şi s-au dispersat pe direcţii diferite.

Dată fiind situaţia de fapt, lucrătorii  au folosit armamentul din dotare fiind trase, conform prevederilor legale în vigoare, trei focuri de avertisment în plan vertical, reuşindu-se astfel, reţinerea unei persoane.

Totodată, în zonă au fost descoperite cinci colete care conţineau ţigări, acestea împreună cu persoana în cauză, identificată ulterior ca fiind Radu V. de 43 ani, domiciliat pe raza judeţului Suceava, au fost duse la sediul sectorului în vederea continuării cercetărilor.

În urma inventarierii coletelor a rezultat cantitatea de 5.990 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de 59.900 lei, cantitate ce a fost ridicată în vederea confiscării.

Suceveanul este cercetat de către poliţiştii de frontieră pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă în formă agravantă, iar la final urmează a se lua măsurile legale ce se impun.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*