Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

Mihai Neagu, preşedinte interimar al UNPR Suceava

mihai neaguSenatorul Mihai Neagu a fost numit preşedinte interimar al UNPR Suceava. Această decizie a fost luată de Biroul Politic Central al UNPR.
Cătălina Vartic, cea care s-a aflat la conducerea organizației județene a UNPR, a lăsat să se înțeleagă  că  deciziile luate la nivel central nu se comentează.
like-facebookEa a declarat, pentru SuceavaNews,  că  știa că va fi schimbată din funcția de lider al   partidului  pe care o deținea pe județ, însă  nu a fost lăsată pe dinafară, ci a fost   numită președinte executiv al UNPR.

Suntem un partid militarizat. Deciziile luate nu se discută, ci se execută. Orice schimbare care face bine partidului este bine venită. Am fost anunțată și mă așteptam”, a spus Cătălina Vartic.

Domnia sa a intrat în UNPR în 2010, unde a ocupat funcția de președinte executiv din mai până în noiembrie, iar ulterior a devenit președinte al organizației județene.
Cătălina Vartic este director la Registrul Comerțului Suceava, iar cel care i-a luat locul, senatorul Mihai Neagu, a mai fost membru UNPR aproape un an.

Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*