Miercuri 15 Mai 2024, Actualizat acum 135 zile 12:00 am

Protest la înălţime! Un bărbat a ameninţat că se aruncă de pe o schelă! „A început să înjure, să arunce cu scânduri”

catedrala invierea domnului din falticeniUn bărbat ameniţă că se sinucide şi se va arunca în gol. El s-a urcat pe o schelă amplasată pe Catedrala din municipiul Fălticeni şi spune că se aruncă.
like-facebookMai multe echipaje de pompieri, dar şi de poliţişti au ajuns la faţa locului şi încearcă să-l determine pe bărbat să renunţe la gândul sinucigaş pe Claudiu Ivlev, de 48 de ani.
Bărbatul, din localitatea Oniceni, comuna Forăşti, este nemulţumit că printr-o decizie a Comisiei de evaluare a persoanelor cu handicap i-a fost anulată o indemnizaţie de 39 de lei.

Viceprimarul comunei Forăşti, Nechita Nazarov, a mers la faţa locului pentru a sta de vorbă cu bărbatul, dar nu s-a putut înţelege cu el.

Am fost acolo, a început să înjure,  să arunce cu scânduri după noi. El e nemulţumit că comisia i-a pus o pensie de 400 de lei şi mai primea ajutorul social. E lucrătură. Şi el şi soţia sunt cunoscuţi din 2004, au fost şi pe la televiziuni. Ei au tot căutat şi caută beneficii fără să muncească, vor să trăiască în lux, dar fără treabă”, ne-a declarat viceprimarul din Forăşti, Nazarov Nechita.

Primarul comunei Forăşti a rămas acolo până se va rezolva situaţia, iar bărbatul va renunţa la gândul său.
Soţia acestuia le-a povestit poliţiştilor că mergea cu el la un consult psihiatric, dimineaţă, iar la un moment dat a plecat de lângă ea şi s-a urcat pe clădire.

UPDATE!

Într-un final, protestatarul a fost coborât de pe schela Catedralei cu ajutorul autoscării mecanice a Detaşamentului de Pompieri Fălticeni.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*