Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

Traseism la nivel înalt. Mihai Neagu s-a reînscris în UNPR

mihai neaguSenatorul  de Rădăuți, Mihai Neagu, a revenit în UNPR. Potrivit unui comunicat de presă al UNPR, senatorul independent Mihai Neagu s-a înscris în Uniunea Naţională pentru Progresul României. Începând cu această dată, parlamentarul UNPR îşi desfăşoară activitatea în cadrul grupului parlamentar al PSD din Senat”.
like-facebookMihai Neagu, de profesie avocat, a candidat la alegerile din decembrie 2012 ca reprezentant al Partidului Conservator, în cadrul Uniunii Social Liberale, ajungând senator de Rădăuți. În  2013, a trecut la  Partidul Conservator, declarându-se senator independent. 
Trei luni mai târziu, în martie 2014, parlamentarul a trecut la  UNPR, iar în luna februarie a anului 2015, a trecut din nou independent.  În  luna mai a acestui an,  parlamentarul rădăuțean a trecut la Partidul Social Românesc, formațiune politică condusă de senatorul  Mircea Geoană.
Săptămâna trecută la Suceava,  însuși Mircea Geoană a venit la Suceava la lansarea organizației condusă de Mihai Neagu. Între timp, însă, parlamentarul rădăuțean a revenit la UNPR.

Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*