Duminică 19 Mai 2024, Actualizat acum 139 zile 12:00 am

Steliana Miron: România nu se mai vinde la kilogram dar, în schimb, se vinde la metru cub tot la acelaşi preţ de fier vechi

steliana mironSenatoarea Steliana Miron trage un nou semnal de alarmă în privinţa modului în care se defrişează în România. Potrivit acesteia, problema defrişărilor trebuie discutată în Consiliul Suprem de Apărare al Ţării.

Miron consideră că profitul obţinut din exploatarea masei lemnoase de către ROMSILVA, de 13 lei brut pe metrul cub, este  mult prea mic.

like-facebookDupă cum se poate vedea, defrişările legale nu se fac sigur în interesul statului nostru. Sumele obţinute de statul român sunt neglijabile, dar consecinţele defrişărilor legale şi ilegale sunt dezastruoase în prezent, dar vor fi şi mai dezastruoase în viitor. Clasa politică este în război cu ea însăşi, timp în care România nu se mai vinde la kilogram dar, în schimb, se vinde la metru cub tot la acelaşi preţ de fier vechi. Din acest război sigur nu va câştiga poporul român. Dacă industria noastră poate fi înlocuită cu industria altora, pădurea noastră nu trebuie să fie doar în statistică, pentru umplerea conturilor unora. Dacă defrişările ilegale trebuie stopate, defrişările legale trebuie limitate la minim posibil. Domnule prim-ministru, cum apreciaţi profitul ROMSILVA de 13 lei brut pe metru cub de lemn?! Atentat la  siguranţa naţională a României?”, susţine Steliana Miron.


Loading...

loading...

1 Comentariu

  1. Kukuruz_ku_ceva-n_sus says:

    Stimata tante,in loc sa bolmojesti fel de fel de prostii numa’ ca sa te vezi in ziarele de plastic digital,mai bine l-ai intreba pe colegul dumitale de partid,domnul Flutur,cum i-a adus el pe austrieci ,ca un fel de cap de pod,in judetul Suceava si apoi in toata Romania, Deci,prima data ca director la Romsilva (cand s-a si captusit cu cca doua dosare pe care i le-a rezolvat Dambu,in sensul ca i-a dat NUP,desi erau doldora de concluzii ale Curtii de Conturi) apoi ca Ministru al Agriculturii,Apelor si Padurii,ca asa se chema atunci ministerul,mai lipsea din titlu :”…al bunditelor cu jederi si al gainilor cu gripa aviara…”,daca intelegeti.
    Sau poate preferati doar sa scrieti si sa faceti putine interventii verbale,sa nu se strice bunatate de bot “umflat cu pompa lui Dumitru”,cum ar zice Emil Brumaru,un oarecare care nu este nici in parlament dar nici in n-PNL…
    daca nu credeti faza cu Flutur,intrebati taximetristii din Suceava,din 10 ,cel putin 7 stiu povestea,ca sa nu mai zicem de altii.

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*