Duminică 19 Mai 2024, Actualizat acum 139 zile 12:00 am

Steliana Miron, despre cei care au făcut groapa de gunoi pe munte: Dacă nu în justiţie, măcar politic să răspundă

protest padure (8)Senatorul PNL, Steliana Miron, a fost singurul parlamentar sucevean care a participat la acțiunea de protest desfășurată, vineri, în municipiul Suceava împotriva tăierilor ilegale a pădurilor și a stopării gropii de gunoi de pe Vârful Mestecăniș. Miron a fost unul din parlamentarii suceveni care au avut, inclusiv în Parlament,  interpelări referitoare la stoparea tăierilor ilegale a pădurilor.  În acest mod, parlamentarul sucevean și-a exprimat nemulțumirea față de proasta gestionare a pădurilor și a atras atenția asupra protecției mediului  în ce privește poluarea de către două mari companii austriece din zona Rădăuți. 
like-facebookSteliana Miron susține că această  groapă ecologică a fost amplasată total ilegal în acel loc, iar cei care au decis acest lucru ar trebui să răspundă dacă nu în fața legii,  măcar politic.
Mai mult  decât atât, îngreunează și traficul, fiind o groapă ecologică făcută în vârful muntelui și pe  serpentine, aproape de case, de pensiuni, de zona turistică. Este momentul să spunem STOP pentru că județul nostru și Bucovina în general, fiind o zonă atât de frumoasă, în momentul de față este în pericol. De aceea am decis să vin la acest protest și să spun  stop defrișărilor. Am făcut anul trecut interpelări și voi face și în acest an, cu siguranță, pentru că după cum am mai spus, cei care sunt responsabili și care au decis acest lucru, dacă nu în justiție, măcar politic să răspundă”, a spus Steliana Miron.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*