Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

Gavril Mîrza, despre groapa de gunoi de la Pojorâta: Este cea mai nefericita solutie

groapa gunoiSenatorul PSD Gavril Mîrza susţine că este o soluţie extrem de nefericită pentru groapa de gunoi ecologică de la Pojorâta. El suţine că ar fi fost multe alte locuri în care ar fi trebui amenajată această groapă.

like-facebook„În 2008, eram încă preşedinte al Consiliului Judeţean, am stabilit un colectiv format din salariaţi şi consilieri din CJ să identifice împreună cu autorităţile locale din Pojorâta locaţia viitoarei gropi ecologice. În iunie 2008, am plecat de la cj, nu am mai fost preşedinte de Consiliu Judeţean, iar stabilirea locaţiei şi contractul licitaţiei a avut loc în 2009 şi nu am mai avut cunoştinţă de această situaţie până când a izbucnit acest scandal. Este cea mai nefericită soluţie prin alegerea acestui amplasament pentru că existau foarte multe alte posibilităţi. În acea zonă, existau şi sunt mine închise şi nu trebuia aleasă o destinaţie care distruge frumuseţea muntelui, cât şi modul de acces şi de afluire a mijloacelor de transport. În orice caz, am aflat, zilele trecute, după ce am purtat o discuţie cu fostul primar, că era aleasă o altă locaţie pentru viitoarea groapă ecologică, în nici un caz cea care a scandalizat întreg judeţul”, ne-a declarat senatorul.

Vineri, de la ora 17.00, este organizat un miting de protest împotriva amplasării gropii de gunoi pe munte. Sucevenii se vor întâlni în Parcul Sucevei.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*