Joi 16 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

Biciclete cadou pentru doi copii, oferite în cadrul unui concurs cu tematică rutieră

foto breaza 2Implicarea tot mai frecventă a copiilor în evenimente rutiere în calitate de biciclişti i-a determinat pe poliţiştii suceveni să organizeze activităţi de infromare rutieră. Tocmai de aceea, marţi, în intervalul orar 12:00-17:00, agent șef adjunct Țăran Dumitru și agent Onofrei Dragoș, din cadrul Postului de Poliție Breaza, în colaborare cu directorul Școlii Gimnaziale Breaza, jud. Suceava, doamna profesor Dumitrescu Carmen, doamna profesor  Zdrob Gabriela și  primarul comunei Breaza, domnul  Lesenciuc Gheorghe, au organizat o activitate concurs cu tematică preventivă pe linie rutieră.

A fost  organizat un concurs de educație rutieră, constând în parcurgerea unui traseu de îndemânare cu bicicleta în poligon, pentru elevii claselor I-VIII, din cadrul Școlii Gimnaziale Breaza, jud. Suceava, pe terenul de fotbal situat în spatele sediului Primăriei Comunei Breaza.like-facebook

foto breaza 3La această activitate au participat 19 de  concurenți şi un număr total de 191 de  elevi. De asemenea, au participat 16  profesori  și 30 de părinți.

Au fost acordate premii şi diplome tuturor participanților la concurs.

De asemenea, cu sprijinul poliţiştilor şi Primăriei Comunei Breaza, au fost acordate   două biciclete cadou, către doi elevi ai Școlii Gimnaziale Breaza, cazuri sociale.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*