Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

Peste 3.000 de cărți adunate de femeile din  PNL

cartiPeste 3.000 de volume au fost adunate de   femeile liberale din județul Suceava în cadrulCampaniei „Dăruieşte pur şi simplu“ lansată  de Organizaţia  Județeană a Femeilor Liberale. Trebuie amintit că această campanie a fost inițiată și demarată la nivel național de către conducerea centrală a PNL. Scopul campaniei este acela de a răspunde unor nevoi pe care le au copiii din Republica Moldova. Co-președintele PNL Suceava, Laura Cătălina Culipei, a declarat că au fost adunate cărți din toate domeniile şi pentru toate vîrstele, de la cărţi de colorat, la cărți de povești, colecții de albume ale unor renumiți scriitori români și străini  și alte cărți cu diferite tematici.  Între cei care au ținut să facă un gest de umanitate față de frații noștri de peste Prut s-au aflat intelectuali, oameni politici , simpli cetățeni dar și copii.
carti2Co-președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur și co-președintele OM-PNL Suceava au donat un număr impresionant de cărți din biblioteca proprie. Volumele au fost adunate la sediile organizațiilor din județ. Conducerea organizației județene a PNL mulțumește tuturor celor care au ținut să  fie alături de campania  de donare carte pentru copii din Republica  Moldova.
Campania a fost  una naţională şi s-a desfăşurat sub genericul „Dăruieşte pur şi simplu”. În principiu s-au făcut  donaţii de cărţi pentru diaspora.   Nu ne aștepam să adunăm atât de multe cărți însă  se pare că această acțiune a fost privită bine de cetățeni. Mulțumim celor care au venit și au donat volume .Multe persoane au preferat să rămâne anonime și să contribuie  la această campanie”,  a spus Laura Cătălina Culipei.Toți cei care au donat carte au primit Certificat de donator. 

Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*