Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

VIDEO! Nuntă terminată pe patul de spital

masina accidentFericirea unor miri a fost umbrită de un accident rutier în care au fost implicați mama miresei și fratele mirelui. Petrecerea de după cununie a avut loc, duminică, la fosta cabana lui Ceaușescu din comuna suceveană Pătrăuți, iar la întoarcere în sat, coloana de mașini a avut ghinion.
Trei persoane au ajuns la Unitatea de Primire a Urgențelor din cadrul Spitalului Județean Suceava pentru îngrijiri medicale de specialitate.
like-facebookDuminică, ora 18.09, pe D.J. 208 V, pe raza comunei Pătrăuţi, Petru Mighiu, de   26 de ani, din comuna Iaslovăţ, fratele mirelui, în timp ce conducea  un autoturism închiriat special pentru nunta fratelui său,  a efectuat un viraj la stânga pentru a pătrunde pe un drum comunal neclasificat, fără a acorda prioritate de trecere unei motociclete, care circula din sens opus, condusă de un Hariga Avram, de 19 ani, din Pătrăuți.  Pe motocicletă se mai afla ca pasageră şi o minoră de 14 ani, din localitate, prietena motocicliestului. În urma coliziunii a rezultat vătămarea tânărului de 19 ani şi rănirea uşoară a minorei de 14 ani.
În urma impactului destul de violent, motocicleta a strivit ușa din spate a autoturismului, mașină în care se aflau patru persoane. Una dintre cele patru, care se afla pe locul din spate al autoturismului în dreapta, s-a ales cu cioburi de sticlă în ochi și față din cauză că geamul s-a făcut țăndări.
La fața loculuiau ajuns echipajul SMURD cu două mașini dar și patru trei ambulanțte care au transporatt victimele la spital.  Mama miresei, Burduja Cornelia , de 39 de ani, localnică, pasageră în autoturism, a  spus medicilor că în urma impactului fragmente de sticlă i-au sărit în ochiul drept.
Şoferul autoturismului fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,03 şi i s-au recoltat probe de sânge. Conducătorul motocicletei nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, acestuia recoltându-i-se o probă de sânge.
În urma verificărilor s-a stabilit faptul că motociclistul nu posedă permis de conducere pentru categoria A. De asemenea motocicleta nu este înmatriculată.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*