Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

Dan Acibotăriţă, despre groapa de gunoi de la Mestecăniş: Bieţii locuitori au fost amăgiţi pentru răspunsul „da” cu un spectacol, cu o promisiune, o gogoaşă

groapa de gunoi mestecanisPreşedintele organizaţiei sucevene a Partidului Verde, Dan Acibotăriţă, susţine că locuitorii din Pojorâta au fost amăgiţi pentru a-şi da acordul asupra amplasării gropii de gunoi la Mestecăniş.
El susţine că în ciuda demersurilor de stopare a acestui proiect, cu siguranţă acesta va fi dus la capăt indiferent de ce măsuri se iau împotriva gropii de gunoi.

like-facebook„Realitatea este că sunt bani europeni la mijloc împreună cu „o tonă” de aprobări şi este foarte greu să întorci aşa ceva. Din punctul nostru, (n.r. a verzilor suceveni) de vedere vinovaţi pentru amplasarea gropii de gunoi pe Mestecăniş sunt cei care au făcut referatul de necesitate împreună cu justificare şi bineînţeles cel care a aprobat o asemenea ciudăţenie. Nu poţi sări la gâtul actualui preşedinte de CJ Suceava, fără să nu citeşti dosarul gropii de la Mestecăniş. Acolo vei găsi toate informaţiile şi semnăturile. Noi, verzii suceveni, am fost în acea zonă cu aproape doi ani în urmă şi am discuta cu oamenii din Pojorâta, dorind să cunoaştem un pic din adevăr. Dezbateri privind amplasărea gropii de gunoi au fost între autorităţi şi oamenii din comună, dar se pare că bieţii locuitori au fost amăgiţi pentru răspunsul „da” cu un spectacol, cu o promisiune, o gogoaşă, iar proiectul şi-a văzut mai departe de treabă”, a declarat Acibotăriţă.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*