Luni 06 Mai 2024, Actualizat acum 126 zile 12:00 am

Vezi rezultatele de admitere la Colegiul Național Militar Ștefan cel Mare din Câmpulung Molodvenesc!

scoala militaraColegiul Național Militar „Ștefan cel Mare” din  Câmpulung Moldovenesc a  afişat, sâmbătă după-amiază, rezultatele la prima etapă a admiterii în clasa a IX-a, la care au participat peste 370  de elevi. Pentru anul şcolar 2015-2016, sunt disponibile 120 de locuri din care  100 de locuri pentru băieţi şi 20 de locuri pentru fete.
Vezi aici rezultatele!Dintre cei 370 candidați înscrişi, au fost respinşi 105, în urma susţinerii testului grilă de de verificare a cunoștințelor la limba și literatura română și matematică, iar trei nu s-au prezentat la examen. Restul de candidaţi vor fi repartizaţi, în 6 iulie, pe locurile disponibile la Colegiu, în ordinea descrescătoare a mediei finale de admitere.
-Testul grilă- s-a desfășurat  sâmbătă. Este o probă eliminatorie, sub forma unui test grilă de verificare a cunoştinţelor la disciplinele „Limba şi literatura română” şi „Matematică”. Candidaţii au trebuit să obțină minimum nota 6.00 pentru a fi declaraţi admişi la testul grilă. În această etapă, nu se depun contestaţii. De sâmbătă, după afişarea rezultatelor, candidaţii admişi în prima etapă se pot prezenta la Colegiu pentru a ridica anexa la fişa de înscriere. Se desfăşoară la data de 06.07.2015. Această etapă constă în ierarhizarea în ordinea strict descrescătoare pe baza mediilor finale de admitere a candidaţilor declaraţi „ADMIS” la etapa I şi care au participat la Evaluarea Naţională. Sunt declaraţi “ADMIS” în Colegiul Naţional Militar “Ştefan cel Mare”, candidaţii ale căror medii finale de admitere se situează, în urma ierarhizării, în limita numărului de locuri aprobate.  Rezultatele finale ale admiterii din acest an vor fi afişate tot pe 6 iulie. Pentru calculul mediei finale de admitere se ia în considerare nota la testul tip grilă şi media de admitere obţinută conform metodologiei admiterii în învăţământul preuniversitar de stat.
Candidaţii care nu au fost admişi în etapa I pot participa la repartizarea computerizată pentru instituţiile de învăţământ civile.

Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*