Vineri 03 Mai 2024, Actualizat acum 123 zile 12:00 am

Update! A plouat cu probleme în judeţ! Acoperiş desprins de vânt la Rădăuţi, inundaţie la Câmpulung

ploaie (6)Ploile din judeţul Suceava au creat, marţi, probleme. O ploaie torențială însoțită de grindină s-a abătut  în municipiul Suceava. Ploaia a fost precedată de o furtună de  vânt, care a rupt crengile de copac și a înălțat praful. Grindină a fost semnalată și  în Plopeni și Adâncata.

La Câmpulung Moldovenesc, a fost inundată o curte, subsolul unei societăţi din municipiul Suceava a fost inundat, iar un acoperiş s-a desprins parţial de vânt şi prezenta pericol de prăbuşire în municipiul Rădăuţi. Pompierii au intervenit pentru îndepărtarea pericolelor. Totodată, o curte a unei locuințe din cartierul Ițcani  a fost inundată. Ploaia  torențială a inundat parțial și DN 17, în Șcheia, sub posul CFR.

like-facebookÎn județul Suceava – jumătatea de est a județului, mai ales localitățile Suceava, Fălticeni, Verești, Valea Moldovei, Gura Humorului, Todirești și Pătrăuți au fost anunţate: grindină, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și cantități ce vor atinge și depăși 25…30 l/mp.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*