Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

Mihai Neagu, despre situaţia de la Rădăuţi: Nu poate o Ordonanță de Urgență să modifice o lege organică

mihai neaguSenatorul de Rădăuți, Mihai Neagu, se arată sceptic în privința luării unei decizii în viitoarea ședință de Guvern în privința orașului. Domnia sa a spus că există o inițiativă legislativă  în discuție vizavi de situația în care se află  Primăria Rădăuți, dar care nu a primit avizul Ministrului Justiției.

like-facebook„Din ceea ce știu, ministrul Justiției nu și-a dat avizul privind legalitatea acestei hotărâri întrucât nu poate o Ordonanță de Urgență să modifice o lege organică. Însă o soluție trebuie găsită dat fiind faptul că s-a ajuns la un blocaj, iar orașul e lăsat de izbeliște. Săptămna viitoare voi face din nou o interpelare pentru că nu se mai poate continua așa. Salariații nu își pot face treaba, nu au mai primit salariile, activitatea Primăriei este practic blocată. Și cetățenii în același timp care  plătesc taxe și impozite… Se vede clar că orașul nu are o conducere și începe să arate jalnic”,  ne-a spus Neagu.

Reacţia parlamentarului vine după ce ministrul Liviu Pop a declarat, joi, la Suceava că săptămâna viitoare Guvernul va lua o decizie pentru deblocarea Rădăuţiului.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*