Joi 16 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

Medalii de aur şi argint pentru doi studenţi ai Universităţii „Ştefan cel Mare” la Campionatul Naţional Universitar de Atletism

medaliiDoi studenţi ai Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava s-au distins la competiţii desfăşurate în cadrul Campionatului Naţional Universitar de Atletism, organizat la Piteşti în perioada 16-17 mai 2015.

Astfel, Andrei Gag, masterand la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport, a obţinut două medalii de aur în probele de disc şi greutate, iar Ştefan Dornean, student la Facultatea de Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor, s-a clasat pe locul II la proba de 10 Km marş.

like-facebookAndrei Gag, sportiv legitimat la Clubul Sportiv Universitar din Suceava (antrenor Ioan Zanfirache) va reprezenta Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava la Campionatul Mondial Universitar care va avea loc în Coreea de Sud.

Sperăm ca, la Campionatul Mondial Universitar, Andrei să arunce peste 20 m şi să obţină o clasare în primii şase studenţi sportivi din lume”, a declarat conf. univ. dr. Elena Raţă.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*