Duminică 19 Mai 2024, Actualizat acum 139 zile 12:00 am

Guvernul a uitat, din nou, de Rădăuţi. Nici în şedinţa de azi nu s-a discutat blocajul administrativ

primaria radauti3Guvernul nu a luat nici, miercuri, în discuție situația Primăriei Rădăuți deși aceasta trenează de mai bine de trei săptămâni. Membrii Guvernului sunt mai interesați de acordarea unor steme unor orașe decât de faptul că un oraș a rămas fără conducere și localitatea se află într-un blocaj. Nu numai că salariații care nu mai pot lucra cu cetățenii nu și-au luat lefurile, dar și cetățenii care se adresează administrației locale cu diferite cereri și nu primesc răspuns sunt revoltaţi.
like-facebookÎn oraș, toate lucrările sunt sistate, iar mizeria pare să pună stăpânire pe municipiul Rădăuți. Fără primar, viceprimar, Consiliul local și fără secretar, Rădăuţiul  este al nimănui. Doar doi funcționari mai pot să facă cât de cât câteva hârtii pentru exterior, în rest documentele care ar trebui să fie semnate de administrația locală nu mai pot fi întocmite.
Parlamentarii suceveni par a fi împărțiți în tabere. PSD nu se grăbește să susțină limpezirea apelor la Primăria Rădăuți, iar PDL vorbește în Opoziție.  Prefectul județului Suceava, Constantin Harasim, a luat legătura cu purtătorul de cuvânt al Guvernului care i-a spus că situația de la Rădăuți nu se afla pe lista de Guvern, ci „poate pe lista suplimentară”, pe care acesta nu o avea la îndemână.

Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*