Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

Americanii s-ar putea încălţa de la Suceava

pantofiProducatorul de incaltaminte Denis planuieste sa continue expasiunea pe pietele din Europa, dar sa ii incalte si pe americani cu pantofii realizati la fabrica din Suceava, dupa ce in acest an ia in calcul sa deschida magazine inclusiv in Statele Unite.

“Analizam intrarea pe mai multe piete, iar urmatorul punct pe harta este Austria, urmat de Germania si SUA. Urmarim mai ales deschiderea de magazine in centre comerciale pe pietele din strainatate. Incaltamintea romaneasca este foarte bine vazuta si primita de catre straini”, a declarat Ana Cornea, manager si actionar al Denis Romania.

like-facebookCompania detine in prezent 36 de magazine in Romania si alte doua spatii comerciale pe piata din Ucraina. Intrebata despre cum sunt vanzarile pe piata vecina, managerul Denis Shoes sustine ca piata si-a mai revenit in regiunea afectata in cursul anului trecut. “Este al treilea an de prezenta Denis pe piata din Ucraina, insa chiar si dupa conflictele care au lovit tara simtim ca isi revine consumul”, a mai precizat Ana Cornea.

Citeşte mai mult pe wall-street.ro

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*