Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

Mihai Neagu: Cei de la PSD nu vor alegeri parţiale la Rădăuţi

mihai neaguPSD nu își dorește organizarea de alegeri parțiale la Rădăuți pentru că  în interiorul organizației  municipale sunt neînțelegeri și nici nu stau bine în sondaje.
Liderul interimar al Partidului Social Românesc, senatorul Mihai Neagu, a declarat că a avut o discuție duminică, la Bucșoaia, cu conducerea PSD și nu a putut ajunge la nicio înțelegere în privința organizării alegerilor  parțiale la Rădăuți.
like-facebookNu este primar, viceprimar, Consiliul Local și nici secretar. Secretarul va avea atribuții tehnice chiar dacă va fi desemnată o persoană, dar în rest cine va semna pentru primar. Situația în care s-a ajuns putea fi evitată, dar  nici cei din PSD nu se înțeleg.  Există o luptă internă între cei care își doresc să conducă partidul și orașul:  Tiberiu Maerean, Nistor Tătar și Traian Andronache.  PSD ar pierde alegerile dacă ar fi organizate și nu doresc acest lucru. Din câte am înțeles există vreo cinci persoane care vor însă să fie mandatate la conducerea Primăriei și care și-ar fi înaintat dosare la Guvern pentru a conduce Rădăuțiul. Am făcut două interpelări la premierul Victor Ponta privind situația de la Rădăuți și nu am primit niciun răspuns”, ne-a spus Neagu.

Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*