Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

Senatorul Mihai Neagu: În luna lunie va avea loc lansarea PSR în zona Moldovei

neaguPrim-vicepreședintele  Partidului Social Românesc, senatorul sucevean Mihai Neagu, care  este  și liderul intermar al organizației județene a acestui partid, a declarat că la nivel de județ PSR are déjà cinci organizații bine structurate pe zone –Suceava, Fălticeni, Rădăuți, Gura Humorului-Câmpulung Moldovenesc și Vatra Dornei.

Parlamentarul sucevean care a trecut la partidul condus la nivel central de Mircea Geoană a spus că lansarea acestei formațiuni la Suceava va avea loc în data de 4 iunie, până în prezent fiind déjà lansat în 10 județe.

„În luna lunie va avea loc lansarea acestui  partid în zona Moldovei, începând cu Suceava, apoi Botoșani, Iași și urmează în celalalte județe. Prioritate au județele acolo unde este președinte al organizației județene un parlamentar dat fiind faptul că structura se poate mult mai bine creiona și se poate ține o legătura mult mai strânsă cu birourile parlamentare. S-a decis așa pentru că parlamentarul poate fi un vector de a pune în mișcare organizația județeană”, ne-a declarat Mihai Neagu.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*