Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

FOTO! Amendă grea pentru o primărie din cauza gunoiului

foto Moldovita 002O primărie din judeţ a fost amendată de Garda de Mediu Suceava cu 10.000 de lei. Este vorba despre Primăria Moldoviţa. Potrivit comisarului șef Adriana Iordache de la Garda de Mediu Suceava, măsura a fost luată întrucât Primăria comunei Moldovița nu a luat măsura  corespunzătoare depozitării deșeurilor menajere.

Comisarii au constatat că exista depozitarea necontrolată de deșeuri pe amplasamentul fostei gropi de gunoi a comunei pe ambele maluri ale pârâului Moldovița precum și pe fostul amplasament al fostei fabrici de prelucrarea lemnului zona birourilor și a pistei betonate.

like-facebook„Am amendat Primăria pentru că au fost găsite mormane de gunoaie. Am dispus pe lângă amendă să facă curățenie în zonă și să nu se mai depoziteze deșeuri. Am fost informați de către primar că deja a fost făcut curat, o să mergem din nou în control”, ne-a spus Adriana Iordache.

 


Loading...

loading...

1 Comentariu

  1. Johan says:

    Domnii de la garda de mediu ar trebui sa treaca si pe la primariile vecine, pe toata valea Moldovitei, unde se afla mormane de gunoi, unele aduse in marginea apei chiar de catre angajatii acestora,Angajati care nu platesc salubrizarea pentru ca sunt smecheri si lucreaza la primarie. Nu te poti plimba pe malurile apei de mizeria si mirosul ingrozitor. Nu mai punem la socoteala pe gospodarii ce locuiesc pe marginea raului principal cat si a afluentilor si care isi deverseaza apa menajera si deseurile de la animale direct in apa prin tevi bine ascunse in pamant ce dau direct in apa. Sa faca o verificare mai amanuntita si cu simt de raspundere si in teren nu doar pe hartii…

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*