Marti 30 Aprilie 2024, Actualizat acum 120 zile 12:00 am

O şoferiţă beată a intrat cu maşina într-un podeţ, apoi s-a izbit în doi copaci

soferita beataO şoferiţă beată a provocat un accident de circulaţie, duminică dimineaţă, pe raza satului Bălineşti din comuna Grămeşti.

La fața locului, în dreptul unei case, poliţiştii au identificat în afara părții carosabile a D.J. 291 A  un autoturism, ocazie cu care au fost identificați și o femeie de 35 ani, din municipiul Rădăuţi şi alţi doi bărbaţi, care se aflau în autoturism în momentul producerii incidentului.

Din verificări s-a stabilit că femeia de 35 de ani a condus autoturismul pe o distanță de aproximativ 3 km, deplasându-se dinspre localitatea Bălinești spre localitatea Zamostea, iar pe raza localității Bălinești într-o curbă periculoasă  a pierdut controlul autoturismului și a ieșit în afara părții carosabile intrând într-un podeț  și doi copaci aflați în partea dreaptă a părții carosabile.

La fața locului  a intervenit și un echipaj al ambulanței, care a constatat că în urma incidentului produs, persoanele implicate  nu necesită îngrijiri medicale.

Observându-se că şoferiţa este incoerentă în vorbire,  s-a procedat la testarea cu aparatul etilotest, ocazie cu care s-a constatat o alcoolemie de 0,63 mg/l în aerul expirat.

Femeia  a fost condusă la Spitalul orășenesc Siret, unde i s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei în sânge.

De asemenea, s-a procedat la verificarea în baza de date privind deținătorii de permise de conducere  și  s-a constatat că femeia figurează în evidențe cu permis de conducere anulat. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe” și ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, susţin poliţiştii.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*