Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Situaţia de la Rădăuţi, dezbătută în viitoarea şedinţă de Guvern. „Va fi desemnată o persoană cu atribuţii de secretar”

constantin galanDeputatul PLR, Constantin Galan, susţine că a discutat la Secretariatul general al Guvernului despre situaţia în care se află Primăria Rădăuţi şi că în şedinţa de Guvern de săptămâna viitoare se va da o ordonanţă de urgenţă care va debloca activitatea Primăriei.

like-facebookPotrivit lui Galan, prefectul judeţului va desemna o persoană de la compartimentul juridic al Prefecturii cu atribuţii de secretar până la ocuparea postului prin concurs. Această persoană va avea drept de semnătură, dar este posibil ca atribuţiile să fie mai mari decât cele de secretar.

„Am purtat discuţii la secretariatul general al Guvernului, de două ori cu premierul Victor Ponta, cu ministrul Mediului Graţiela Gavrilescu. La secretariatul general al Guvernului este un proiect de ordonanţă de urgenţă la care se lucrează încă, dar care miercuri va fi pus pe ordinea de zi a Guvernului”, ne-a declarat Galan.

Parlamentarul susţine că Guvernul are în vedere, în viitor, reconstituirea Consiliului Local „dat fiind faptul că nu toţi consilierii şi-au pierdut mandatul. Cei care l-au pierdut să fie înlocuiţi cu cei supleanţi şi să se organizeze alegeri pentru consilieri locali la care să participe toate partidele”.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*