Marti 14 Mai 2024, Actualizat acum 134 zile 12:00 am

Gabriela Scutaru a câştigat concursul pentru funcţia de inspector şcolar. Teodorovici a preferat să plece în vacanţă

sediu-isj-suceavaPunct final la Ministerul Educației Naționale în ce privește concursul pentru ocuparea celor funcții de inspector general adjunct  de la Inspectoratul Școlar Județean Suceava. La concurs s-au înscris doar ocupantele fotoliului cu  detașare la învățământul sucevean, Cristina Teodorovici și Gabriela Scutaru. Gabriela Scutaru coordona departamentul „Curriculum. Controlul şi asigurarea calităţii”, iar Cristina Teodorovici este responsabilă de departamentul “Descentralizare, management instituţional, dezvoltarea resursei umane”.

like-facebookPurtătorul de cuvânt al ISJ, Mariana Drumea, preciza că la termenul prevăzut de metodologie acestea au depus singurele candidaturi. Dosarele de înscriere în concurs s-au  depus în perioada 25 martie – 5 aprilie, la sediul IŞJ Suceava, iar probele  potrivit MEN urmau să se desfășoare în perioada 20 aprilie – 29 mai, la sediul Ministerului Educaţiei, la Bucureşti.

Potrivit ultimelor informații din IȘJ Suceava, Cristina Teodorovici s-a retras din concurs, urmând ca aceasta să participe la un alt concurs pentru aceeași funcție în luna august. Cristina Teodorovici a preferat să plece două zile la Veneția.

„Este o cerere oficială depusă.Voi susține în august concursul. Doar nu este un capăt de țară…Noi să fim sănătoși. Astea se mai fac”,  a spus Cristina Teodorovici.  

În schimb, Gabriela Scutaru a câștigat concursul pentru funcția pe care o deținea prin detașare.  

Pentru postul de director al Casei Corpului Didactic, cei doi concurenți- Constantin Mărgineanu – actualul director și Traian Duminică au picat concursul.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*