Duminică 19 Mai 2024, Actualizat acum 139 zile 12:00 am

Tânăr trimis după gratii după ce a accidentat mortal un biciclist, cu un BMW

inchisoareUn tânăr, în vârstă de 27 de ani, din comuna Zvoriştea a fost condamnat la şase ani de închisoare cu executare după ce a accidentat mortal un biciclist. Adrian  Nicolae Achiţei a fost judecat pentru patru infracţiuni concurente la regimul rutier: ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului, conducerea unui autovehicul fără permis de conducere şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

like-facebookAccidentul  a avut loc pe 23 decembrie 2014, pe DJ 291A, pe raza comunei Zvoriştea. Ghiţă B., de 62 de ani, se deplasa pe marginea drumului judeţean cu o bicicletă prevăzută cu sistem de iluminare faţă-spate şi cu vestă reflectorizantă. În jurul orei 19.45, acesta a fost izbit puternic din spate de un autoturism BMW, iar în urma impactului biciclistul a murit. Şoferul maşinii a fugit de la faţa locului. Individul a fost găsit la locuinţa sa, iar când l-au testat cu aparatul etilotest, poliţiştii au descoperit că era băut. Avea o alcoolemie de 0,54 la mie în aerul expirat. În plus, nici nu avea permis de conducere.

Achiţei a fost arestat preventiv, unde a stat până acum, când a fost condamnat. Inculpatul mai are o cale de atac la instanţa superioară, care va da verdictul final în acest caz.

 

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*