Luni 06 Mai 2024, Actualizat acum 126 zile 12:00 am

Femeie accidentată de o maşină manevrată cu spatele

spital judetean suceavaO femeie de 78 de ani din municipiul Suceava a ajuns, joi, la spital spunând că miercuri a fost victima unui accident de circulaţie.
Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit faptul că miercuri, ora 13.00,  un bărbat de 58 ani, din comuna Moara, a condus autoturismul pe Bulevardul 1 Mai şi ajungând în faţa Spitalului Judeţean Suceava, nu s-a asigurat la întoarcerea autoturismului prin manevrare înainte şi înapoi şi a accidentat-o uşor  pe femeie, care se afla în calitate de pieton pe trotuar.

like-facebookConducătorul autoturismului şi-a continuat deplasarea, iar femeia s-a urcat într-un mijloc de transport în comun şi a plecat la domiciliu, însă, a doua zi,  acuzând dureri la picioare, s-a prezentat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost invitat la sediul poliţiei, unde a declarat faptul că, nu a simţit vreun impact şi nu a acroşat vreo persoană  la data de 06.05.2015. Cercetările continuă faţă de bărbatul de 58 de ani,  sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, dosarul penal urmând să fie soluționat procedural”, susţin reprezentanţii IPJ Suceava.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*