Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

Percheziţii la Consiliul Judeţean Suceava şi Primăria Fălticeni. Sunt suspiciuni de fapte de corupţie!

cj suceavaProcurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție, Secția de combatere a infracțiunilor conexe infracțiunilor de corupție, efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție comise în perioada 2003-2015, potrivit DNA.

Joi, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 12 locații situate în municipiul București și județele Suceava, Botoșani și Iași, din care patru sunt sediile unor instituții publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale.
Din primele informaţii, se fac percheziţii inclusiv la Consiliul Judeţean Suceava, în biroul Serviciului de Achiziţii. Procurorii verifică şi achiziţiile de la Direcţia de drumuri judeţene din cadrul CJ, dar şi documentele legate de groapa de gunoi de la Moara. De asemenea, sunt percheziţii şi la Primăria Fălticeni şi la SC Drumuri şi Poduri din Iţcani.
În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații și din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*