Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

Singurătatea i-a luat minţile! Bărbat în stare gravă după ce şi-a dat foc

ambulantaUn bărbat, în vârstă de 75 de ani, a ajuns, miercuri, în stare gravă la Spitalul Judeţean Suceava după ce şi-a dat foc. Omul este din Pârteştii de Jos (cătunul Varvata) şi a fost dus la spital cu arsuri de gradele I, II şi III pe 90% din suprafaţa corpului.

like-facebookVasile T. locuieşte singur după ce soţia şi fiul său au murit, iar fiica sa este plecată în străinătate. Bărbatul s-a plâns de mai multe ori că suferă de singurătate şi chiar le-a spus vecinilor că mai bine ar muri decât să trăiască aşa.

Miercuri, bărbatul a mers în curtea gospodăriei sale, a turnat motorină peste el şi şi-a dat foc. O vecină a auzit ţipetele sale şi a sărit în ajutorul său. Imediat, a fost chemată o ambulanţă care l-a transportat pe Vasile T. la Spitalul Judeţean Suceava.

În plus, medicii spun că bărbatul avea şi o tăietură în zona gâtului, semn că a încercat să îşi taie gâtul. Omul a fost transferat la Clinica de Arşi din Bucureşti, dar medicii spun că şansele de supravieţuire ale acestuia sunt extrem de mici. Poliţiştii fac cercetări în acest caz.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Individul care şi-a dat foc din cauza singurătăţii a murit la spital | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*