Duminică 28 Aprilie 2024, Actualizat acum 118 zile 12:00 am

FOTO! Fiul unui cunoscut parlamentar s-a căsătorit. Vezi ce politicieni au participat la nuntă!

miri3Nuntă cu staif în  PSD Suceava.  Aproximativ 500 de persoane  au fost prezente, sâmbătă, la nunta fiului deputatului PSD de Fălticeni, Ioan Stan. Parlamentarul  cu state vechi în rândul social-democrației a fost  socru mare. Mirii, ambii de o eleganță și un rafinament aparte, vor ține cu siguranță minte petrecerea de după cununia religioasă.
 Fiul său, Cosmin, și-a unit destinele cu aleasa inimii sale, Alexandra. Cununia religioasă a fost  celebrată la Biserica „Adormirea Maicii Domnului”,  din Fălticeni, la ora 17.00, iar petrecerea a avut loc la Restaurantul  de lux „Conacul Domnesc” din Șcheia. Părinții spirtuali au fost aleși pe sprânceană: primarul orașului Fălticeni, Cătălin Coman, împreună cu soția, Mihaela,  precum și Andi și Andreea Stan.
like-facebookInvitații au  avut locuri speciale, iar fiecare și-a confirmat din timp prezența. Între cei care au  fost prezenți s-au numărat parlamentarii  Neculai Bereanu, Eugen  Bejinariu,  Gavril Mârza,  Ovidiu Donțu,  Eugen Uricec, președintele Consliului Județean, Cătălin Nechifor, fostul prefect, Florin Sinescu, subprefectul Atanasă Nistor,  primarii  din Forăști, Boroia, Mălini, Berchișești, dar şi adjunctul șef al IPJ, Viorel  Onea.
 Din meniu nu au lipsit  mâncărurile tradiționale.   Atmosfera a fost întreținută de interpretul de muzică populară Alexandru Recolciuc  și  formația Feelings din Bacău. Decorul  sălii  a fost pe alb și mov, iar din florile care au fost folosite ca ornament nu au lipsit orhideele.
Cununia civilă a avut loc în toamna anului trecut, iar cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Fiul parlamentarului  este membru PSD, însă nu se implică atât de mult în viața politică  ca tatăl său, ci a ales să  grijă de pensiunea familiei, Iristar, situată la intrarea în Fălticeni dinspre Iași. Și Alexandra își urmează soțul și se implică în buna organizare a pensiunii pentru ca turiștii să fie mulțumiți și să revină cu drag.

Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*