Vineri 03 Mai 2024, Actualizat acum 123 zile 12:00 am

FOTO! Sucevean reţinut după ce a fost prins cu peste 8.000 de pachete cu ţigări de contrabandă

tigariUn tânăr, în vârstă de 25 de ani, din judeţul Suceava a fost reţinut de poliţişti, joi, după ce a fost prins, alături de un ucrainean de 36 de ani, cu autoutilitara plină cu ţigări de contrabandă, la Dorohoi.

like-facebookJoi dimineaţă, poliţiştii Biroului Rutier – Poliția Municipiului Dorohoi au identificat în trafic, pe raza municipiului, o autoutilitară condusă de un bărbat de 36 de ani, cetăţean ucrainean. În autovehicul se mai afla, în calitate de pasager, tânărul de 25 de ani, din judeţul Suceava. În urma controlului efectuat, poliţiştii au depistat în autovehicul mai multe colete învelite în folie din plastic, care conţineau peste 160.000 de țigarete (8.030 de pachete).

tigari2Au fost de asemenea găsite mai multe sticle cu băuturi alcoolice, toate mărfurile având aplicate timbre de accize specifice Republicii Moldova şi Republicii Ucraina. Cei doi bărbaţi nu au putut prezenta documente justificative pentru bunurile  transportate.

Cei doi sunt cercetaţi  sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de colectarea, deţinerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia.

Ei au fost reţinuşi pentru 24 de ore în arestul I.P.J. Botoşani, iar întrega cantitatea de ţigarete, cu o valoare de piaţă de peste 100.000 lei, a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor.
De asemenea, poliţiştii au indisponibilizat autovehiculul utilizat la transportul ţigaretelor.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*