Duminică 12 Mai 2024, Actualizat acum 132 zile 12:00 am

Vicepreşedintele PMP, Gabriel Berca: S-a spus că aici avem 70 de parlamentari pe vechea lege electorală care reprezintă Moldova. Unde sunt ei?

PMP alegeri organizatieVicepreședintele Partidului Mișcarea Populară (PMP), Gabriel Berca, susține că PMP nu are probleme  cu justiția și trebuie să se organizeze pentru a fi pe propriile picioare şi nu să depindă numai de Traian Băsescu.

like-facebookSuntem un partid  în care nu avem probleme cu justiția. Suntem un partid care avem capacitatea să spunem lucrurilor pe nume. Apropo, la ce partid mai este primarul de la Suceava? Că nu mai știu…Primarul Lungu de la Suceava, ce partid mai reprezintă? Nu mai știu liderii politici ai Sucevei  unde sunt că  nu-i mai văd pe televiziunile centrale și ascult. S-a spus că aici avem 70 de parlamentari pe vechea lege electorală care reprezintă Moldova. Unde sunt ei? De ce  discutăm de Regiunea de Nord-Est ca cea mai săracă a României. Cât  timp vom mai face treaba asta? Pentru că nu avem oameni puternici,oameni care să își asume  proiectele, să le ducă până la capăt. De fapt, asta încercăm noi să facem. …Cam asta ne spune și președintele Traian Băsescu, de fiecare dată când  ne întâlnim la București și mai stăm de vorbă. Nu este suficient să îl avem  pe Traian Băsescu lângă noi. Avem obligația să ne organizăm noi…să fim noi puternici , să fim pe picioarele nostre și să beneficiem de experiența politică a  președintelui Băsescu.   Știu că am fost destul de des la Suceava și vă sprijin. Nu este ușor, pentru că aici avem doi poli de putere, avem și pe președintele Consiliului Județean  de laPSD, dar aveți și un PNL extrem de puternic. Nu este ușor,  dar nici imposibil. Oamenii  totuși caută alternative, important este să le avem noi, credibilitate, proiecte foarte  bine puse la punct și mai ales lipsă de aroganță. Apropo, uitați-vă unde este  domnul Iohannis.Cât este de .. domnul Iohannis în toată tevatura asta politică internă românească. Românii vor dori la un moment dat să afle răspunsuri,ele nu vin în momentul ăsta  și nu vor veni nici în perioada următoare . Aici este rolul nostru, să intrăm într-o opoziție în mod serios,că România în acest moment  nu are Opoziție, iar blatul din votul electoral mă face să cred că USL trăiește. Din păcate, în România trăiește și îmi doresc ca încet,încet noi să devenim capabili de o Opoziție care care să spună oamenilor  ceea ce se întâmplă. Am toată credința că împreună vom putea să  facem  o echipă puternică aici la Suceava, mâine avem conferința județeană de alegeri  la Botoșani. Nu îmi doresc o Moldova așa cum era înainte de 2004  roșie. Avem  dreptul la dezvoltare, inițiativă, la libera exprimare a oamenilor inclusiv din punct de vedere economic”,  a conchis Gabriel Berca.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*