Marti 07 Mai 2024, Actualizat acum 127 zile 12:00 am

Un sucevean a reuşit să execute silit BCR pentru clauze abuzive într-un contract de împrumut

bcrBCR Suceava pierde aproape pe linie disputele cu un sucevean căruia i-a împrumutat 200.000 de euro. Mai nou, Gabriel Mîndrescu a reuşit să execute banca în urma unui proces în care s-a constatat că i s-a perceput abuziv un comision de administrare.

like-facebook În baza hotărârilor judecătoreşti, suceveanul a apelat la un executor judecătoresc, iar acesta a solicitat celor de la BNR să instituie sechestru asigurător pe conturile BCR.

Suma de 31.000 de lei a fost deja virată în conturile executorului judecătoresc Sarmis Câmpulungeanu, care o va preda celui care a acţionat BCR în instanţă, nemulţumit de clauzele din contract.

Decizia instanţelor de judecată şi faptul că BCR a fost deja executată este un exemplu că nici o bancă nu este infailibilă. De altfel, toate acţiunile pe care le-am formulat împotriva acestei bănci mi-au fost favorabile. Legile sunt aceleaşi, inclusiv pentru bănci, iar oamenii trebuie să aibă curaj să-şi ceară drepturile lor, mai ales că există mai nou şi hotărâri pe plan european care vin în sprijinul clienţilor băncilor”, a arătat Gabriel Mîndrescu.

Sursa: Monitorul de Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*