Duminică 19 Mai 2024, Actualizat acum 139 zile 12:00 am

Tânărul care a provocat accidentul de la Vatra Dornei, în care o tânără de 18 ani a murit, trimis în judecată

judecat condamnatCostel Mitocaru, tânărul din comuna Panaci care în august 2014 a produs un accident de circulaţie soldat cu moartea unei tinere de 18 ani,  a fost trimis în judecată de procurori pentru ucidere din culpă. El se afla la volanul unei maşini Opel Tigra şi alături de el se afla Oana Roşu, şi alţi trei tineri.

like-facebookMitocaru conducea  cu viteză pe strada Argestru din Vatra Dornei, a pierdut controlul maşinii, a ieşit în afara carosabilului, s-a lovit de structura metalică a unui panou publicitar şi s-a răsturnat pe cupolă. Tânăra Oana Roşu a murit în acel accident.

Tragedie rutieră! O tânără de 18 ani a murit, la Vatra Dornei


Loading...

loading...

1 Comentariu

  1. Darling says:

    Drac şi asta, a băgat-o pe fată în mormânt , el va scăpa cu amânarea pedepsei sau sub control judiciar vre-o doi ani, iar fata săraca va putreizi pentru vecie în pământ, din cauza unei prostii.. Gandiţi-vă la săracii părinţi, care numai pe ea o aveau, o fată deosebită, cuminte şi desteaptă.. plecată mult prea repede printre îngeri… Şi dacă ar fi doar ea, mai multi copii au fost accidentaţi moral în acea perioadă Fiele tărâna uşoară şi D-zeu să-i ierte..

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*