Luni 20 Mai 2024, Actualizat acum 140 zile 12:00 am

Tragedie rutieră! O tânără de 18 ani a murit, la Vatra Dornei

Tragedie, sâmbătă dimineaţă, în localitatea Vatra Dornei. O tânără, în vârstă de 18 ani, şi-a pierdut viaţa după ce maşina în care se afla alături de alţi trei tineri a lovit un panou publicitar, după o curbă, apoi s-a răsturnat. Potrivit poliţiştilor, la volan se afla un tânăr de 18 ani din comuna Panaci, care circula cu viteză, iar pe strada Argestru din municipiul Vatra Dornei, într-o curbă, a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat cu autoturismul Opel Tigra.

Tânăra de 18 ani, Oana Roşu, se afla în dreapta şoferului şi a fost găsită de medicii de la SMURD în stare de inconştienţă. Degeaba au încercat medicii să o resusciteze, tânăra a murit.

Şoferul de 18 ani, Costel Mitocaru, şi alţi doi tineri de 17 şi 18 ani au fost duşi şi ei la spital pentru îngrijiri medicale. Poliţiştii au pornit cercetările.

Oana roşu, tânăra care a murit în accident

„Şoferul s-a ales cu dosar penal ucidere din culpă. El a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost 0.00”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, Anca Badale.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. FOTO Oana Roşu a fost înmormântată. Sute de oameni au condus-o pe ultimul drum | SuceavaNews.ro
  2. Tânărul care a provocat accidentul de la Vatra Dornei, în care o tânără de 18 ani a murit, trimis în judecată | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*