Marti 07 Mai 2024, Actualizat acum 127 zile 12:00 am

Un student băut a produs un accident de ziua sa de naştere

accident4Individul care a provocat, vineri dimineaţă, un accident rutier pe strada Ana Ipătescu şi a apoi a dat bir cu fugiţii s-a prezentat la Poliţie. Gheorghe Ursu, de 24 de ani, student la Facultatea de Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor din cadrul Universităţii Ştefan cel Mare, a recunoscut că el a condus autoturismul XW Bora, înmatriculat în Iaşi, care a lovit maşina Dacia Logan ce era parcată.

like-facebookPoliţiştii l-au testat cu aparatul etilotest şi a reieşit că tânărul era băut: avea o alcoolemie de 0,12 mg/l alcool pur în aerul expirat. Astfel, studentul s-a ales cu dosar penal chiar de ziua sa întrucât vineri a împlinit 24 de ani. El este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

FOTO! Accident cu două maşini în municipiul Suceava. Şoferii, de negăsit


Loading...

loading...

1 Comentariu

  1. Darling says:

    Oare chiar nimeni nu ştie că în comuna Şaru Dornei, se întâmplă accidente zilnic. De exemplu vineri , în jurul orelor 16,00, un tânar beat s-a izbit violent de un camion, maşina acestuia făcându-se praf iar el este la spital cu multiple fracturi, că sâmbătă în jurul amiezii, tot pe fondul consumului de alcool, alte două maşini s-au ciocnit grav.. că toţi copii se urcă la volan, fac drifturi şi periclitează circulaţia… Domnilor politisti de la serviciul rutier, băgati-vă un pic în aceşti soferi.. că suntem terorizaţi de toţi beţii care se urcă la volan…. ajutaţi şi poliţiştii din Şaru Dornei.., să facă faţă şi să aplice legea aşa cum trebuie.. Acest lucru se întâmplă în toate satele din mediul rural al depresiunii dornelor, faceţi o acţiune mai ampltă , aşa cum aţi făcut atunci când au fost accidente mortale în fiecare zi..

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*