Joi 16 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

Şedinţă de lucru a Asociaţiei Bibliotecarilor din România, la USV

bibliotecaÎn perioada 24-25 aprilie 2015, se va desfăşura, la Biblioteca Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava, o şedinţa de lucru a Secţiunii „Comunicarea documentelor şi împrumutul interbibliotecar”, din cadrul Asociaţiei Bibliotecarilor din România. Tema lucrărilor din acest an este „Biblioteca şi bibliotecarul în societatea cunoaşterii: realităţi şi tendinţe”.

like-facebookLa această şedintă de lucru vor participa bibliotecari de la mai multe instituţii din ţară: Biblioteca Centrală Universitară „Mihai Eminescu” din Iaşi, Biblioteca Universităţii Politehnice „Gheorghe Asachi” din Iaşi, Biblioteca Universităţii de Medicină şi Farmacie din Târgu-Mureş, Biblioteca Universităţii „Petrol şi Gaze” din Ploieşti, Biblioteca Judeţeană „D. Zamfirescu” din Focşani. Vor fi de asemenea prezenţi bibliotecari de la licee şi şcoli din judeţul Suceava.

În prima zi a şedintei de lucru, vor fi prezentate lucrări din domeniul Biblioteconomiei şi Ştiintei Informării, urmând ca, în data de 25 aprilie, participanţii să efectueze o vizită de documentare la Mănăstirea Dragomirna, unde va avea loc şi un moment comemorativ dedicat Mitropolitului Silvestru Morariu Andrievici.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*