Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

A furat maşina unui bărbat, a izbit-o într-un stâlp, apoi a plecat de la locul accidentului

masina in stalpUn tânăr de 28 de ani, fără permis de conducere, a furat maşina unui bărbat, a izbit-o într-un stâlp şi a fugit de la locul accidentului. Pagubele sunt de 2.500 de lei. Totul s-a petrecut marţi seară, în comuna Mănăstirea Humorului.

Un bărbat de 42 ani, din comuna Mănăstirea Humorului, s-a deplasat la domiciliul unui bărbat, din comuna Mănăstirea Humorului, unde a lăsat autoturismul parcat în fața porții cu cheile în contact şi a intrat în locuința acestuia, unde se mai afla concubina  proprietarului și un tânăr de 28 ani din localitate.

like-facebookUlterior, profitând de lipsa proprietarului mașinii, plecat la un chioșc din zonă pentru cumpărături, tânărul de 28 de ani, ce nu posedă permis de conducere, a sustras autoturismul pe care l-a condus circa 500 de metri, ocazie cu care, datorită lipsei de experiență, a pierdut controlul volanului și a lovit un stâlp de electricitate.

Deoarece victima a sunat la 112, solicitând un echipaj de poliție la fața locului,  tânărul de 28 de ani a părăsit locul accidentului.

El s-a ales cu dosar penal pentru: „furt în scop de folosință” și ”conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*