Duminică 28 Aprilie 2024, Actualizat acum 118 zile 12:00 am

A băut până nu a mai ştiut de el. Tatăl copilului găsit mort de beat pe un trotuar, dus la spital

ambulanta5Tatăl băiatului de 14 ani din municipiul Suceava care a fost găsit, în urmă cu trei săptămâni, mort de beat pe un trotuar, a fost luat, duminică, cu ambulanţa şi dus la Spitalul Judeţean Suceava. Tudor S., în vârstă de 37 de ani, din cartierul Burdujeni, locuiește împreună cu cei 7 copii într-un apartament situat pe strada Putna.

like-facebookEl este cunoscut ca adept al licorilor lui Bachus, însă se pare că bărbatul suferă și de insuficiență hepatică, boală pentru care acesta ar fi trebuit să urmeze un tratament și regim. Numai că, susțin vecinii, acesta consumă zilnic alcool.  Duminică, în jurul orei 17.00, a fost chemată ambulanța de mama acestuia deoarece bărbatul nu se simţea bine.

ambulanta 3 ranitMedicii l-au dus la spital. Evenimentul nu a fost lipsit de scandal. Nu din partea bărbatului băut, ci, culmea, a cadrelor medicale, care au fost extrem de revoltate că se făceau fotografii. Atât medicul, cât şi asistenţii nu au mai ţinut cont că sunt în spaţiul public, iar pentru câteva clipe au uitat şi de pacient încercând să îndepărteze reporterul pentru a nu face fotografii.

Extrem de recalcitranţi, angajaţii de la Ambulanţă şi-au văzut într-un final de treabă, şi anume aceea de a îngriji pacientul.

 

Copil în comă alcoolică, dus la spital. A fost găsit mort de beat pe un trotuar

ambulanta

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*