Marti 23 Aprilie 2024, Actualizat acum 113 zile 12:00 am

Steliana Miron reacţionează: Eu nu am fost trimisă în parlament pentru a fi sexy

steliana mironSenatoarea Steliana Miron a reacţionat după ce presa centrală a pus-o la zid vizavi de apariţiile sale în Parlament. Considerată una dintre cele mai sexy senatoare din România, suceveanca susţine că această denumire nu o încântă. Parlamentara a declarat, duminică, în cadrul unei emisiuni la Realitatea TV, că se pune prea mare accent pe modul în care se îmbracă sau cum arată şi mai puţin pe ceea ce încearcă să facă.

like-facebook„Niciodată nu m-am considerat a fi sexy. Presa m-a numit sexy. Eu nu am fost trimisă în Parlament pentru a fi sexy. Nu contează ce pantofi am, ce rochii am. Regret că presa, atunci când văd că cineva are o iniţiativă bună, o idee bună, nu promovează, ci  încearcă să promoveze ceea ce se vinde cel mai bine, adică cancanul. Vă spun sincer că am promovat proiectele mele atât la comisii, cât si în cadrul grupurilor din care fac parte. E nevoie, însă, şi de sprijinul colegilor mei.  De ce ar mai promova idei bune când se vinde cancanul? Toate iniţiativele pe care le-am făcut le-am făcut în interesul oamenilor şi a celor care m-au ales”, a declarat Steliana Miron.

Parlamentarul a dat de înţeles că nu are de ce să se simtă vinovată pentru că îi place să se îmbrace frumos, decent şi susţine că nu va renunţa la proiectele pe care le are.

Vreau majorarea alocaţiilor la copii, vreau ca pensionarii să aibă pensii mai mari. În permanenţă voi avea proiecte pentru a-i ajuta pe toţi cei care vin la cabinetele mele parlamentare. Mă voi îmbrăca decent cum făcut-o şi până acum. Nu pot să vin cu ciorapii rupţi. Consider că o femeie trebuie să fie decentă, ceea ce şi sunt”, a mai adăugat parlamentarul.

Senatoarea PN are două terenuri în Rădăuți plus o casă de locuit, dar și o mașină de lux Grand Cherokee, plus bijuterii de 50.000 de euro, cu aproape 10.000 de euro mai mult ca în urmă cu un an.
Parlamentara susţine că îi place să îşi schimbe ţinutele des, dar nu le alege neapărat pe cele mai scumpe.


Loading...

loading...

1 Comentariu

  1. Sixty says:

    Stai linistita,ca nu te considera nimeni drept “sexy” ! Poate in vreo lume a cailor sau a zebrelor,daca intelegi…
    Insa esti reprezentativa pentru noii liberali – nu esti nici cal,nici magar,cu ajustarile de gen…

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*