Duminică 19 Mai 2024, Actualizat acum 139 zile 12:00 am

FOTO! Localnicii din Hânțești au ieşit la plantat puieți în frunte cu primarul

la plantat puieti5Sătenii  din comuna suceveană  Hânțești  împreună cu primarul la plantat puieți. Joi, a fost forfotă mare  mai ales că se anunțase că va avea  loc o acțiune de plantare a unui număr de  5.000 bucăţi puieți de salcâm. Aceștia au fost plantați în tarlaua „Toloci” teren islaz aparținând domeniului privat al comunei Hănțești, fiind o zonă unde există o suprafață de cca. 14.00 ha cu eroziune a solului. Potrivit primarului Daniel Olariu, puieții de salcâm au fost primiți ca sponsorizare de la RNP. Romsilva, în baza unui protocol încheiat cu : Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, Regia Națională a Pădurilor – ROMSILVA, Asociația comunelor din România, Asociația Viitorul în Zori, Asociația EcoAssist și comuna Hănțești.
La această acțiune au participat salariații Primăriei comunei Hănțești, împreună cu primarul Daniel Olariu, beneficiarii de ajutor social, persoane care au de prestat ore în folosul comunității și alți cetățeni din comună.
Toată această acțiune a fost coordonată de personalul tehnic de la Ocolul Silvic Adâncata, în frunte cu șeful de ocol, ing. Puiu.

Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*